T. 0545-84 25 64 M. 06-511 643 99 info@dietistjoycewesthoff.nl

WIE ZIJN WIJ

Joyce Westhoff

Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Joyce Westhoff en in 2002 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na het afronden van mijn opleiding ben ik werkzaam geweest als diëtist bij BodyMed, intercedent en consultant bij Tempo-Team. Tijdens mijn werkzaamheden bij Tempo-Team begon ik mijn functie als diëtist te missen en kreeg ik de kans om mijn eigen praktijk te starten in Neede. In de loop der jaren zijn er meerdere locaties én collega’s bijgekomen. 

Ik vind het ontzettend leuk en interessant om scholingen te volgen, dit heb ik de afgelopen jaren dan ook veelvuldig gedaan en zal ik in de toekomst natuurlijk ook blijven doen. U kunt hierbij denken aan scholingen op gebied van voeding, gezondheid en gedragsverandering. De aandachtsgebieden die ik onder andere heb zijn Diabetes mellitus, COPD, Hartfalen, kinderen en voeding, koolhydraatbeperkte voeding, FODMAP dieet en voedselallergieën en –intoleranties. Naast de specialisaties op het gebied van voeding en ziekte heb ik ook de opleiding tot Sportdiëtist gevolgd. In 2018 heb ik in het voorjaar de nascholing Emotie-eten de Baas gevolgd van Fenna Janssen en in het najaar ga ik de scholing Leefstijlcoach voor diëtisten volgen. Twee ontzettend interessante onderwerpen die een echte aanvulling zijn op mijn werk.

Zelf ben ik werkzaam in Neede, Eibergen en Hengevelde.

Judith van Duin – Westhuis

Mijn naam is Judith van Duin – Westhuis. Toen ik van de middelbare school kwam ben ik begonnen met de studie Fysiotherapie. Na het behalen van de propedeuse ben ik gestopt, omdat mijn interesse toch meer op voedingsgebied ligt. Ik heb in Groningen de studie Voeding en Diëtetiek gevolgd en in februari 2012 ben ik afgestudeerd. Hierna kreeg ik de kans om in te vallen in de diëtistenpraktijk van Joyce Westhoff toen zij met zwangerschapsverlof ging. Na de waarneming kon ik bij Joyce blijven werken op haar locatie in Borculo en Eibergen. 

Hiernaast ben ik ook werkzaam in mijn eigen praktijk voor voedings- en dieetadvies in Aalten en Dinxperlo, waar ik een aantal dagen per week werkzaam ben.

De laatste jaren heb ik o.a. scholingen gevolgd op het gebied van Diabetes mellitus, koolhydraatbeperkte voeding, gastric bypass en het FODMAP dieet. In het najaar van 2018 ga ik met de basisopleiding Kinderdietetiek starten.

Geralda Klumpers

Mijn naam is Geralda Klumpers en in 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Voor deze opleiding heb ik Sport en Bewegen gestudeerd in Enschede waar ik in 2011 mijn diploma in ontvangst heb mogen nemen. Ik vond voeding altijd al een interessant onderwerp en ben daarom na mijn Sportopleiding verder gaan studeren als diëtist.

Na mijn afstuderen als diëtist kreeg ik de kans om zwangerschapsverlof waar te nemen van Judith Westhuis. Aansluitend hier op heb ik ervaring opgedaan als diëtist in het Medisch Spectrum Twente. Vanaf januari 2017 ben ik werkzaam als diëtist bij Joyce Westhoff en daarnaast geef ik in de avonduren sportlessen. 

Wat mij aanspreekt aan diëtist is dat ik cliënten kan helpen met bijv. overgewicht, diabetes mellitus, te hoog cholesterol, te hoge bloeddruk, darmklachten etc. Ik kan ze hierbij ondersteunen met mijn kennis en motiveren om hun voeding aan te passen. Tevens merk ik dat mijn ervaring met sport en bewegen een goede aanvulling is bij het adviseren en coachen van mensen. In 2017 heb ik de bijscholing van het FODMAP dieet gevolgd en in het najaar van 2018 ga ik de scholing ‘Leefstijlcoaching voor dietisten’ en de post-HBO scholing ‘Behandeling van eetstoornissen’ volgen.

U zal mij zien op de locaties Neede en Eibergen. 

Alwine de Raad

De praktijk van Joyce Westhoff is op een hele mooie manier aan het groeien. Voor Joyce brengt dit daardoor ook meer administratieve invulling met zich mee, waar ze uiteindelijk iets mee wilde door dit uit te gaan besteden. Daar ik ruime ervaring heb als administratief medewerker en Joyce en ik elkaar kennen doordat ik reeds op de locatie Nieuwstraat in Eibergen voor twee andere zorginstanties werkzaam ben, ben ik recentelijk toegetreden tot het team van Joyce als Praktijkondersteuner. Ik zal voornamelijk achter de schermen op een zo ruim mogelijk vlak de praktijk ondersteunen, zodat de diëtisten u als cliënt alle aandacht kunnen geven.