T. 0545-84 25 64 M. 06-511 643 99 info@dietistjoycewesthoff.nl

WERKWIJZE

Het eerste consult duurt ongeveer een uur en in dit eerste gesprek bespreken we uitvoerig met u wat uw eet- en leefgewoonten zijn. Dit om een juiste diagnose, een behandelplan en een advies op maat voor u samen te stellen. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw persoonlijke omstandigheden en wensen. U krijgt geen standaardlijstjes mee met wat u allemaal eventueel niet zou mogen, maar samen kijken we naar hoe we de voeding kunnen aanpassen. Hierbij leggen we met name de nadruk op welke keuzes u in uw voeding kunt maken.

De vervolgconsulten nemen maximaal een half uur in beslag. Dit is afhankelijk van de aard van het probleem, de voortgang van de behandeling en de mate waarin u begeleid wilt worden. Tijdens de vervolgconsulten worden de ervaringen met het opvolgen van het dieet- of voedingsadvies besproken en waar u eventueel tegen aan loopt. Bijvoorbeeld lichaamsbeweging, eten op feestjes/vakantie, de maaltijdbereiding of de juiste producten in de supermarkt kiezen. Zo nodig passen we het opgestelde advies aan.

Afhankelijk van het dieetadvies zal het aantal vervolgconsulten variëren. Bij een advies voor een gezonde voeding bij een verhoogd cholesterolgehalte zult u misschien maar een keer willen of hoeven komen, terwijl iemand met bijvoorbeeld overgewicht gedurende een paar maanden begeleid moet worden. Het aantal consulten hangt ook af van de mate waarin u deze begeleiding wenst.

Voor behandeling/advies dient u een afspraak te maken.